HTML

Fuck it!

A blog az iskolai szenny nyilvánossárgra hozásához járul hozzá.

Az érzés!

Friss topikok

  • A köpcös: mi durvaság h énis ma néztem meg a blogot :DD hát réjréj, sztem vmi olyasmi :D (2010.10.19. 15:46) a lustábbaknak
  • Korbuly: Jóvan baszdmeg zsófi, akkor mondjad, soroljad őket! Veregessem... (2010.02.26. 02:35) eh
  • victoryismine (törölt): hátigen. esélytelen! :) (2010.02.12. 20:16) Vizsgaidőszak vége post.
  • Korbuly: :D (2010.02.10. 18:03) Videó/Kultúra/Zene
  • Irish Girl: Júj Coca ez a kép:D hát szokásukhoz híven süt róluk az értelem... A Széchenyi nap áprilisban szoko... (2010.01.18. 11:20) vérfrissítés

Hümmm...

2008.04.25. 21:29 Korbuly

A cím szerintem kurvajó...senkinek sincsenek elvárásai...és az mindig pozitiv. Egyébként eredetileg "Összegzés" lett volna, de aztán lecseréltem...a faszom tudja miért.
Nos tehát összegzés...a hét összegzése, illetve a fél hété, mer kb szerda óta nem vót post.
Ennek sincs sok értelme amugy, csak "legyen má' vmi" alapon irtam...meg mert unatkozom mint a szemét.
Úgy vettem észre, hogy a tanárok egyre elkeseredettebben probálkoznak megtörni minket, ez, túl azon hogy semmi jóra nem vezet, még szánalmas is(lásd, az Era féle 1 órán 3 dolgozatot)...namind1, mi keményebbek vagyunk, i suppose?!
Maradva még a szerdánál(merthogy akkor volt az Era féle eksön), szóval úgy gondolom nagyobb nyilvánosságot kaphat, hogy az egyik elitnek mondott gimnázium tanulóinak és/vagy tanárainak kijelentése(igazából lényegtelen), miszerint ŐK, a Leőweysek (félistenek), nem óhajtanak a bunkó Széchenyisekkel egy iskolába járni mitöbb 1 levegőt szívni.
Nos, ha még mindíg olyan vérbeli bunkó geci lennék, mint ameiyen voltam 3 napja, akkor azt mondanám erre, hogy a Leöweysek bekaphatják a faszomat, és menjenek tanulni Meszesre mondjuk a Csokonay "szakiskolába" vagy nemtom mi az az izé ott, de mivel én nem vagyok ekkora bunkó, ilyent még véletlenül se mondok....véletlenül se. :-) Szeretném viszont megjegyzni, hogy ez a *ki, ha én nem* stilus, amit a fent emlitett tanintézmény tagjai képviselnek, hosszú távon kurvára nem lesz kifizetődő. Ja és remélem mindenki ismeri a híres, "Akinek nem inge..." kezdetű mondást. ;-)
 Más téma...csütörtök. Irodalom óra után megbeszéltünk V.I.M. kollégával, hogy az ott elhangzottakkal nem fogunk érdemben foglalkozni. Nos én ezt tiszteleben is tartom, ezért csak két költői kérdést(CSAK azért költői mert ugyse kapok rá választ, de amúgy érdekelne) címeznék D. Andrea nevű kedves(?) oszt. társamnak, miszerint,
1.) Mire van ilyen kurva nagy arcod?
2.) Milyen alapon beszélsz TE, szar osztályközösségről, aki baszott befizetni a tetves oszt. kirándulást (a brancsoddal együtt)?! Úgy ráadásul, hogy még ellenjavaslatod se volt. + még egyetlen egy darab oszt. kiránduláson nem vettél részt. (hogy csak 1 példát emlitsek)
Namind1, téma innetől kezdve ejtve...legalábbis egy darabig.
 Az osztálylétszám drasztikusan csökkenni fog jövőre?! Fizikából kb. 8-an állnak bukásra, ebből három v. négy ember átmeneteléhez "csoda" kéne...ami 3db ötöst jelent egy hónap alatt...háááát... (a csodát egyébként Merkabától idéztem)
És vele is zárnám a postom..."Auf wiedersehen!"

Ps. Az itthonülős kurvaszar péntek estéket sör nélkül nem lehet túlélni - Napi konkluzió!
Pss. A bölcsészes post még továbbra se tudom mikor készül el. Olyan mint a 4es metro..."beszélnek róla..."
Psss. Vmit még akartam írni, de közbe elfelejtettem, majd ha eszembe jut akkor editelem...nyilván nagyon fontos, és magvas.

6 komment

Címkék: szar iskola szenny bunkóság költikérdés

A bejegyzés trackback címe:

https://fuckit.blog.hu/api/trackback/id/tr51442312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A köpcös · http://fuckit.blog.hu/ 2008.04.25. 21:36:35

a psss az már egy hugyozás hanghatása :DD
amúgy majd egyszer énis elmehetek veletek vhova hétvégén? nem ijesztem el a buta ámde szép ribiket, megígérem :DDD
a 4es metrós példán egyébként kurvanagyot röhögtem, mert az a poszt télleg csak legenda :D
a jövő évi osztálylétszámra meg én is tényleg kíváncsi leszek..többfelé oszlanak majd a tablós és egyéb költségek, ez nem jó :DD
(ha lesz tablónk:D )

Korbuly · http://fuckit.blog.hu 2008.04.25. 21:48:22

Amugy ha egyszer elkészül...a post(de a metró is) senkinek se fog tetszeni, mer mindenki többet várt volna. :]

Martin Riggs 2008.04.26. 11:02:01

:D nemtom mér, de a psss-ről már vhogy nekem is hugyozáshang ugrott be...:P
azon gondolkodtam, hogy fogok e egyáltalán hiányolni vkit aki nem lesz velünk jövőre? mert pl, vhogy egy sem juteszembe...
meg még annyit megjegyeznék, hogy a péntek esti unalomból született postok tök jók! részemről legalábbis értékelendők!4 ;)

A$trin 2008.04.26. 22:20:25

AMúgy az említett nőszemély szokta nézni a blogot? Mert akkor lenne izgalmas. ^^

Yoda B 2008.04.28. 22:08:53

ááhh akk má énse emlitem meg aztaz órát!! a faszom kivan vele bazzeg!! és még én leszek csak jobban lebaszva!! huhh fizika :S sajna rám is vonatkozik amir irtál Korbuly :S már ugy vagyok vele majnem h legyen vége az évnek és dolgozzak, mindegy h lesz vége!!!
süti beállítások módosítása