HTML

Fuck it!

A blog az iskolai szenny nyilvánossárgra hozásához járul hozzá.

Az érzés!

Friss topikok

  • A köpcös: mi durvaság h énis ma néztem meg a blogot :DD hát réjréj, sztem vmi olyasmi :D (2010.10.19. 15:46) a lustábbaknak
  • Korbuly: Jóvan baszdmeg zsófi, akkor mondjad, soroljad őket! Veregessem... (2010.02.26. 02:35) eh
  • victoryismine (törölt): hátigen. esélytelen! :) (2010.02.12. 20:16) Vizsgaidőszak vége post.
  • Korbuly: :D (2010.02.10. 18:03) Videó/Kultúra/Zene
  • Irish Girl: Júj Coca ez a kép:D hát szokásukhoz híven süt róluk az értelem... A Széchenyi nap áprilisban szoko... (2010.01.18. 11:20) vérfrissítés

Tanulás helyett...

2009.06.10. 22:36 Korbuly

Nos itt ülök, szokás szerint az ostobaság völgyében... Már vagy 2 órája az utolsó tételemet kéne írnom/összeállítanom ami nem más mint Szabó Magda, de egyszerűen képtelen vagyok rászánni magam.
Ilyenkor jönnek be az un. pótcselekvések. Nyilván mindenki volt már ezzel így, hogy "namostakkor leülök tanulni, meg megcsinálok ezt-azt a gépen, demost aztán tényleg, és nagyon, és hú" -Na most ilyenkor jön az, hogy dolgozik kb 15 percet az ember, aztán elkalandozik a figyelme más irányba... Előszőr csak belövi a zenét, mert hát az ugye alap, anélkül nem lehet semmit se és különbenis, aztán körbenéz Internetországban, de először csak olyan dolgot ami kapcsolódik, meg ami segíthet a gyorsabb feldolgozásba, például wikipedia. Gyors copy/paste, majd felbuzdulva hogy most mennyit haladt előre az ember (tehát megspórolt minimum 5 percet) másfelé veszi az irányt... Elkezd wikipedián például totál nem releváns cikkeket nézegetni, hirtelen az is eszébe jut, hogy ma még indexet se nézett elégszer, aztán persze jön az iwiw...csekkolni a gyökér ismerősök profilját, írogatni az üzenőfalra unalmadba, ha itt végeztünk jön a jutyub...a tett totális halála, és elpusztulása, asszem nem is igényel különösebb további kommentárt. Persze jutyub helyett/mellett ezer más érdekes dolog van a interneten ahol el lehet tölteni egy lájtos 1-2 órát, blogokat nézegetni, meg postot írni pl :D, vagy esetleg msnen szemkisülésig passzinánszt játszani, és hát még sorolhatnám. Ilyenkor meg...este fél11-kor az ember rájön hogy tulajdonképp kurvára de semmit sem csinált, és kb ezt gondolja hogy "baszd meg" és legszívesebben a fejét a falbaverné...na de mind1 is.

Ezt a sok szart, annak apropóján írtam le(azonkívül hogy pótcselekszem), mert találtam egy nagyon király blogot, iszonyatosan érdekes...jó mondjuk ez abszolút egyén-specifikus hogy kinek mi az érdekes, de sztem EZ nagyon érdekes.(persze akinek van ehhez potenciálja, meg ideje, hogy ilyesmit olvasson) Konspirációs teóriák.
Csomó esemény/jelenség van feldolgozva, amire mai napig nem tudják vagy sokan nem (akarják) fogadják el a hivatalos választ hogy mégis mi a faszt volt, példának okáért; Marilyn Monroe halála...de nézzetek be, és olvasgassatok ha kúrvára unatkoztok. Hetente frissül ;)

Video a hajtás után.

Hát... :D Módosult tudatállapotba még eddig mindíg elfelejtettem megnézni, de majd legközelebb. Roppant nagy élmény lehet szerintem. Amúgy lehet hogy már volt.

6 komment

Címkék: blog video szar tanulás

A bejegyzés trackback címe:

https://fuckit.blog.hu/api/trackback/id/tr11177797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A köpcös · http://fuckit.blog.hu/ 2009.06.10. 23:04:01

wow barátom ez nekünk való oldal..és a bebe tv jól ellensúlyozza:D
amúgy el is küldheted akkor az összeszenvedett tételeket:DD

A köpcös · http://fuckit.blog.hu/ 2009.06.10. 23:31:40

amúgy..szerintem..tök érdekes elfilózgatni rajta, hogy lennél-e olyan ember, aki ezekről tud vmit konkrétan..szal mittomén kb te meg a világon még öten tudjátok, hogy az AIDS megrendelésre született v ijesmi..sztem érdekes..

Bagolykaa 2009.06.11. 02:05:02

Ebbe inkább bele se nézek! Szerencsére nekem már volt alkalmam "módosult tudatállapotban" megtekinteni:D! (Pesten-kisgyerekes családnál-nem részletezem, h mi módosította a tudatomat:)) Úgy egész tűrhető! Tételek?--->még meg sincs mind--->szomorú :)

A köpcös · http://fuckit.blog.hu/ 2009.06.11. 13:36:34

Előrendelésemet ilyen utón szeretném kifejteni a *Korbuly* Tétel gyártó manufaktúra (Since 2008) felé. A fizetés módja: SÖÖÖÖÖR (elég ahoz h ortora igyad magad) ELőre is köszönöm mihamarabbi válaszát várom!! Üdvözlettel: Coca

bocs de a nevek ;)

Korbuly · http://fuckit.blog.hu 2009.06.11. 14:45:30

^^ Annyira nem számít, különben se tudják ki vagyok, nem is y-nal írom :D
Amúgy Deal! ;D

don coca 2009.06.11. 16:36:33

Ja bocccs :D:D elfelejtettem akkor este msn-en lebartereljük
süti beállítások módosítása